Dineren met een besloten gezelschap? Met familie, vrienden of relaties? Private dining noemen we dat. En met wat voor gezelschap u ook bent, we hebben altijd een locatie die aansluit bij uw wensen en eisen.

Wij koken op locatie voor gezelschappen van 8 t/m 200 personen. Hierbij leveren we maatwerk. Een goede sfeer aan tafel waarin u gezellig samen kunt zijn, staat voor ons voorop. Door vooraf kennis te maken, stemmen we het menu af op uw gezelschap en budget. Uw persoonlijke wensen zijn het uitgangspunt bij het uitzoeken van de gerechten en bijpassende wijnen. Dit doen wij met zorg en in nauw overleg met onze leveranciers.

Tot en met de bonbons bij de koffie verzorgen wij voor u. Tijdens uw diner mag u altijd in de keuken komen kijken. Naast het creëren van de juiste culinaire voorwaarden vinden wij het leuk om over onze passie te vertellen en kennis uit te wisselen.

Menuprijzen zijn afhankelijk van het menu, de wijnkeuze, persoonlijke wensen en de grootte van uw gezelschap. Wij maken vooraf een passende offerte. Een afwijkende groepsgrootte in overleg.

Webdesign: Studiohoofddorp